Tuinarchitectuur

 

WIJ VERZOENEN DROOM EN EXPERTISE

Gardesign uit Kortrijk haalt zijn inspiratie niet enkel uit de jarenlange ervaring waarop het leunt, maar gaat bij de uitwerking van uw tuinarchitectuur voor een ultrapersoonlijke aanpak. Wij treden in dialoog met onze klanten en combineren hun tuindromen met hun levenswijze, visie en zelfs de gezinssamenstelling om zo tot een perfecte tuin te komen waarin onze onvoorstelbare passie voor groen tot leven komt.

 

Meewerkend zaakvoerder Johan Vandevelde bouwt op een gedegen vakkennis, inspirerende creativiteit en professionaliteit als tuinarchitect. Zijn know-how van de modernste technieken, tendensen, materialen en luisterend oor zorgen ervoor dat Gardesign garant staat voor 100% klanttevredenheid en een topservice in Kortrijk en omstreken.

EEN PARTNER VOOR AL UW TUINDROMEN

Gardesign uit Kortrijk staat voor een pure passie voor groen. In ons concept verzoenen wij onze expertise, kennis en jarenlange ervaring met de persoonlijke wensen van de klant om tot volledige bevrediging op tuinarchitecturaal vlak te komen. Hierbij nemen wij ook de stijl van uw woning, diens ligging en de omgevingselementen in acht om tot het sterkste concept te komen.

 

Na een initieel kennismakingsgesprek maken wij een tuinschets op waarin alle belangrijke elementen zoals een vijver, poolhouse, zwembad of tuinberging opgenomen worden. Hierbij integreren wij ook de minder grote aspecten – doch niet onbelangrijke details – zoals tuinverlichting, besproeiing en beveiliging in het architecturaal tuinplan. U merkt het al, bij Tuinarchitect Gardesign uit Kortrijk gaan we all-in voor uw project.

 

Contacteer ons

Vragen over onze manier van werken? Samen grasduinen over uw tuin?

Contacteer ons